Nejnovější recenze ze sekce Vodácké doplňky
- Jedná se o lehký a pevný držák
Dobré lepidlo.
Kvalitní výrobek!!!
No v zásadě jsem ji zaplať Pán Bůh nepotřeboval, ale na konci treku jsem s ní udělal radost dětem v Nepálu.
- Cena vyhodna
- Velmi dobre.
- užitečný
rychlé dodání
mohlo by byt pouzit kvalitnejsi / pevnejsi material, uvidime, jak dlouho to vydrzi
- ?
- spracovani
ještě nevím je to dar
Hezký produkt za výhodonou cenu.
- slušná kopie yamahy, dobré zpracování, užívatelem jsem již cca 8 let této značky s různými obsahy.
Hidey jsem měl od 2,5 až teď po 9,9 HP motory makali na 100% tahal jsem je i na moře a nebyl sebemenší problém, průměrně jsem na 2,5 najezdil cca 60 mth pak jsem ji prodal, pak jsem měl 5 hp najeto cca100 mth, najeto 180 mth, posléze Hidea 9,9 Hp již třetím rokem najeto 210 mth převážně v mořské vodě - z mé strany shrnuto - motory jsou funkční, jako všechny ostatní značky, nikdy mne nevypekli abych musel pádlovat, nekorodují, jak jsem někde četl . Za mně opět bych si ji koupil a pokukuji po 15 Hp. Motory jsem kupoval od sport habaček - který zajištuje i servis a dává 3 letou záruku. Nedělám žádnou reklamu !? j
- Příliš drahý - není alternativa.
- Jednoduchá montáž a SUPER cena
- nemá
- Poměr cena x kvalita
první článek nahoře
Oceňuji jednoduchost výrobku bez zbytečných okras a tudíž i rozumnou cenu. Doporučuji na lehčí motory.